Καλάβρυτα: Δύο φορές την ίδια ημέρα αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της
Δύο φορές αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της το μεσημέρι της Παρασκευής (17/10) μία 50χρονη στα Καλάβρυτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας Kalavrytanews.com, η 50χρονη γυναίκα φέρεται να αποπειράθηκε αρχικά να βάλει τέλος στη ζωή της στο σπίτι της, σε χωριό της περιοχής.
Τραυματισμένη εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Ωστόσο, ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο, αποπειράθηκε εκ νέου να αυτοκτονήσει, πηδώντας από το παράθυρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί για δεύτερη φορά.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε εκούσια ψυχιατρική εξέταση, προκειμένου να αξιολογηθεί η ψυχική κατάσταση της γυναίκας και να λάβει την απαραίτητη φροντίδα, αλλά και να γίνει έρευνα για τις συνθήκες της διπλής αυτοχειρίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αμπελόκηποι: Το τηλεφώνημα λίγο πριν βουτήξει στο κενό ο 44χρονος - Τι ερευνά η Αστυνομία
Φθιώτιδα: 43χρονη μητέρα δύο παιδιών έβαλε τέλος στη ζωή της
«Εξαιρετικά επικίνδυνες οι συνθήκες το επόμενο διάστημα» προειδοποιεί η Πυροσβεστική
17:00
Εξαφάνιση 17χρονης από την Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου
16:56
Αυτό είναι το σχέδιο για τις μειώσεις τιμών έως 20% στα σούπερ μάρκετ
16:45
Πέθανε η ηθοποιός Μπρέντα Φρίκερ: Υποδύθηκε την «κυρία με τα περιστέρια» στο «Μόνος στο Σπίτι»
16:33