Καλάβρυτα: Δύο φορές την ίδια ημέρα αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της
Δύο φορές αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της το μεσημέρι της Παρασκευής (17/10) μία 50χρονη στα Καλάβρυτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας Kalavrytanews.com, η 50χρονη γυναίκα φέρεται να αποπειράθηκε αρχικά να βάλει τέλος στη ζωή της στο σπίτι της, σε χωριό της περιοχής.
Τραυματισμένη εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Ωστόσο, ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο, αποπειράθηκε εκ νέου να αυτοκτονήσει, πηδώντας από το παράθυρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί για δεύτερη φορά.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε εκούσια ψυχιατρική εξέταση, προκειμένου να αξιολογηθεί η ψυχική κατάσταση της γυναίκας και να λάβει την απαραίτητη φροντίδα, αλλά και να γίνει έρευνα για τις συνθήκες της διπλής αυτοχειρίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αμπελόκηποι: Το τηλεφώνημα λίγο πριν βουτήξει στο κενό ο 44χρονος - Τι ερευνά η Αστυνομία
Φθιώτιδα: 43χρονη μητέρα δύο παιδιών έβαλε τέλος στη ζωή της
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (6 Δεκεμβρίου)
06:30
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες που θα καταβληθούν
06:00
Άνοιξαν οι αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς από την ΔΥΠΑ
05:00
Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Την Πέμπτη 11/12 κάνει πρεμιέρα - Τι πρέπει να γνωρίζετε
04:00