Ρόδος: Επιχείρηση διάσωσης 65χρονου που είχε πάει για πεζοπορία στο βουνό Ακραμύτης
Επιχείρηση διάσωσης από δυνάμεις της Πυροσβεστικής (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSIΣυναγερμός σήμανε στις Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι της Κυριακής (19/10), όταν τουρίστας περιπατητής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία την ώρα που περπατούσε στο βουνό Ακραμύτης της Ρόδου.
Άμεσα στήθηκε επιχείρηση διάσωσης, καθώς σύμφωνα με τη dimokratiki, πρόκειται για έναν 65χρονο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας σε δύσβατο σημείο, φαίνεται να υπέστη ανακοπή.
Αμέσως κλήθηκε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τέσσερα οχήματα και τον απεγκλώβισαν.
Οι διασώστες πυροσβέστες μετέφεραν τον 65χρονο κοντά στο οδικό δίκτυο όπου και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Κατά την παραλαβή του από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ είχε τις αισθήσεις του.
ΕΛΛΑΔΑ
Χειροπέδες σε 71χρονο στον Λαγκαδά: Βγήκε στο μπαλκόνι και απειλούσε με όπλα τους γείτονες
09:33
ΕΛΛΑΔΑ
Νέο βίντεο καταγράφει τις τελευταίες στιγμές του 20χρονου που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη (vid&pic)
09:23
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Νέα επιχείρηση του Ισραήλ στο νότιο Λίβανο - Ο Τραμπ προσπαθεί να «χτίσει» συμμαχία για τα Στενά του Ορμούζ
09:20
ΕΛΛΑΔΑ
Χανιά: Στον ανακριτή σήμερα οι συλληφθέντες που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό 17χρονης
09:14
CULTURE