Βόλος: Νεκρός 68χρονος σε λαϊκή αγορά - Κατέρρευσε μπροστά σε παραγωγούς και καταναλωτές
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΣοκ έχει προκαλέσει στον Βόλο ο θάνατος ενός 68χρονου άνδρα το μεσημέρι της Δευτέρας (20/10) σε λαϊκή αγορά της πόλης.
Ο άτυχος άνδρας είχε μεταβεί στη λαϊκή αγορά για να ψωνίσει όταν ξαφνικά ένιωσε δυσφορία, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει μπροστά στα μάτια παραγωγών και καταναλωτών.
Σύμφωνα με το taxydromos.gr, επί τόπου έσπευσε το ΕΚΑΒ, όμως παρά τις προσπάθειες των διασωστών, ο άνδρας δεν είχε σφυγμό.
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί με τους νοσηλευτές προσπάθησαν να τον επαναφέρουν δυστυχώς όμως αυτό δεν κατέστη εφικτό. Ο άτυχος άνδρες είχε καταλήξει.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Τράπεζες: Πυλώνας διαφοροποίησης και νέα πηγή εσόδων η επενδυτική τραπεζική
07:40
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ: Γιατί ο Τραμπ «πάγωσε» - προς το παρόν - τα σχέδια επέμβασης στο Ιράν: Ο ρόλος Νετανιάχου και τα αντίποινα
07:30
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ ανακοίκοινωσε τον σχηματισμό του συμβούλιου ειρήνης για τη Λωρίδα της Γάζας
07:29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν με τις διαφωνίες να παραμένουν ανοιχτές
07:15
ΚΟΣΜΟΣ