Τασούλας για Σαββόπουλο: Θα μας λείψει - Ήταν ένας ήχος αλήθειας που θα αντηχεί στο μέλλον
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSIΤα συλυπητήριά του στην οικογένεια του Διονύση Σαββόπουλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών την Τρίτη (21/10) εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κώστας Τασούλας, τονίζοντας πως αφήνει «ένα μεγάλο κενό στον χάρτη του πολιτισμού μας».
«Ο Διονύσης Σαββόπουλος θα μας λείψει» ανέφερε στη δήλωσή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σημειώνοντας όμως πως «το έργο του δεν ήταν μόνο «φωνή των καιρών».
«Ήταν επιπλέον ένας ήχος αλήθειας και γνησιότητας που θα συνεχίσει να αντηχεί στο μέλλον» συμπλήρωσε.
Παράλληλα, δήλωσε πως «θα ήθελα με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό να απευθύνω εκ μέρους της ελληνικής Πολιτείας τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του, Άσπα, στα παιδιά του Κορνήλιο και Ρωμανό, στους οικείους του και στους αμέτρητους φίλους του».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέθανε ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο «Νιόνιος» που τραγούδησε την Ελλάδα
Διονύσης Σαββόπουλος: Οι δύο φυλακίσεις στη Χούντα και το τραγούδι που γράφτηκε σε ένα κελί
Σε πιλοτική λειτουργία η Ψηφιακής Τράπεζας Γης - Σημαντικό βήμα για τον Συντελεστή Δόμησης
16:41
ΗΠΑ: Υποχωρεί κατά 5% το αργό πετρέλαιο εν μέσω προοπτικής βελτίωσης στο Στενό του Ορμούζ
16:36
Χειροπέδες σε 26χρονο στην Καστοριά που μετέφερε 56 κιλά κάνναβης σε ταξιδιωτικούς σάκους
16:26
Χρηματοδότηση 1,85 εκατ. ευρώ για αποκατάσταση στο «Μέγαρο της Βασίλισσας» της Κνωσού
16:22