Συναγερμός για την εξαφάνιση 47χρονου στην Κυψέλη
Ασθενοφόρο του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Menelaos Myrillas / SOOCΣυναγερμός σήμανε την Τετάρτη (22/10) στην Κυψέλη για την εξαφάνιση ενός 47χρονου άνδρα.
Πρόκειται για τον Δημήτρη Κωστούλα, η ζωή του οποίου διατρέχει κίνδυνο.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την αναζήτηση του ενήλικα ενεργοποιήθηκε άμεσα η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του «Χαμόγελου Του Παιδιού» «Θανάσης Μακρής», η «Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων» (Ο.ΔΙ.Κ), η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης «ΔΕΛΤΑ» και η Δημοτική Αστυνομία Αθηνών.

Ο Δημήτρης Κωστούλας έχει ύψος 1,81 μ., είναι 85 κιλά, έχει μαύρα κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν και τζιν παντελόνι.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Ποια σούπερ μάρκετ συμμετέχουν στην εφαρμογή «Posokanei» - 22 ερωταπαντήσεις
06:00
Επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί: Έως 30 Ιουνίου η καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης
05:00
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις - Τι προβλέπει το πρόγραμμα
04:00
Σε εξέλιξη δύο προγράμματα από τη ΔΥΠΑ για ΑμεΑ και ανέργους άνω των 55 ετών
03:00