Ηράκλειο: Εργαζόμενος εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα διαλογής σταφίδας
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και όχημα της Πυροσβεστικής (φωτογραφία αρχείου)
Βασίλης Παπαδόπουλος / EurokinissiΣυναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/10) στο Ηράκλειο της Κρήτης για σοβαρό εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε σε εργοστάσιο της περιοχής.
Όλα συνέβησαν λίγο πριν από τη 1 μεσημέρι όταν το χέρι ενός 53χρονου εργαζόμενου σε εργοστάσιο σταφιδών στον Άη Γιάννη Χωστό, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, πιάστηκε σε μηχάνημα, σύμφωνα με το cretapost.gr.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα σίδερο του καρφώθηκε στο μπράτσο.
Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους παρευρισκόμενους στο χώρο να ειδοποιούν την πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.
Τρία οχήματα με εννιά άνδρες και από την ΕΜΑΚ έσπευσαν στην επιχείρηση προκειμένου να κόψουν το σίδερο για να απεγκλωβιστεί ο άτυχος εργαζόμενος και μετά από λίγη ώρα τον παρέδωσαν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ.
SPONSORED
Το ζεύγος Μπέκαμ στο κλαμπ των Βρετανών δισεκατομμυριούχων - Πώς τα κατάφεραν
18:24
Αναρτήθηκε η επιστολή της Τουρκίας στον ΟΗΕ ως απάντηση στην Ελλάδα για τον όρο «Τουρκικά Στενά»
18:14
Σέρρες: Ένταση μεταξύ αγροτών και ΜΑΤ στον Προμαχώνα
18:03
NATO Tiger Meet: Εντυπωσιακές εικόνες από την πολυεθνική αεροπορική άσκηση στον Άραξο
17:53