Περιστέρι: «Συγγώμη, ήταν η κακιά στιγμή» - Στη φυλακή ο 24χρονος για τη δολοφονία του 37χρονου
Εσωτερικός χώρος φυλακής
UNSPLASH (φωτογραφία αρχείου)Στην φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή ο 24χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον θανάσιμο τραυματισμό με μαχαίρι 37χρονου άνδρα βουλγαρικής καταγωγής, τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/10) έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Περιστέρι.
Ο κατηγορούμενος, που παραδόθηκε στις αρχές την επομένη του εγκλήματος, είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Απολογούμενος ο 24χρονος ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε διαφωνίες με το θύμα και πως το επίμαχο βράδυ επεδίωξε να το συναντήσει για να λύσουν τις διαφορές τους.
Ωστόσο, όπως φέρεται να ισχυρίζεται, υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ τους που οδήγησε «στην κακιά στιγμή».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Περιστέρι: Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 37χρονου
Περιστέρι: Βίντεο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του 37χρονου έξω από νυχτερινό κέντρο - «Τον σκότωσε»
ΔΥΠΑ-Voucher: Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων
02:00
Τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και ποια τα ποσά
01:00
Τέλη κυκλοφορίας 2026: Αναλυτικός οδηγός - Τι πρέπει να γνωρίζετε
00:30
Ψευδοπροφήτης προέβλεπε καταστροφή του κόσμου τα Χριστούγεννα – Οργισμένοι πιστοί έκαψαν την κιβωτό του (vids)
23:59