Διαμαρτυρία εργαζομένων τηλεοπτικών σταθμών μέσα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ
Εν αναμονή της ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με την οποία ανοίγουν οι εργασίες του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, οι εργαζόμενοι των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών εξέφρασαν για άλλη μια φορά τη διαμαρτυρία τους για τις τηλεοπτικές άδειες.
Οι εργαζόμενοι της ΕΤΙΤΑ, οι οποίοι έστησαν τις κάμερές τους για να καλύψουν την εκδήλωση, τοποθέτησαν σε αυτές και το γνωστό καρτελάκι με το σύνθημα «Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις», εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη διαμαρτυρία τους για το «μαύρο που απειλεί τις ζωές μας».
Οι εργαζόμενοι στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, εξάλλου, έχουν προαναγγείλει ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους "όσο τους απειλεί η ανεργία" προκειμένου να μην πέσει μαύρο σε κανένα κανάλι.

ΠΗΓΗ: CNN Greece
Δεύτερη ημέρα απεργίας των ιδιοκτητών ταξί - Νέα συγκέντρωση στις 11:30 στο κέντρο (vid)
10:00
Ώρα για ένα ξύρισμα αλλιώς: Πώς θα αναβαθμίσεις την καθημερινή σου περιποίηση
10:00
Νέο, βαρύτερο «ξαδερφάκι» του πρωτονίου ανακαλύφθηκε στον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων
09:55
Στο «κόκκινο» η τιμή της βενζίνης - Σε τροχιά κινητοποιήσεων οι ιδιοκτήτες πρατηρίων καυσίμων (vids)
09:44