Νικήτας Κακλαμάνης για Σαββόπουλο: «Το ουδείς αναντικατάστατος δεν ισχύει»
Το δικό του αντίο στον Διονύση Σαββόπουλο, είπε ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος νωρίς το πρωί του Σαββάτου έφτασε στο παρεκλήσι της Μητρόπολης.
Για τον Διονύση Σαββόπουλο, η λαϊκή ρήση "ουδείς αναντικατάστατος" δεν ισχύει. Υπήρξε μοναδικός και για αυτό θα παραμείνει αναντικατάστατος», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής, εξερχόμενος από το παρεκλήσι.
- Διαβάστε επίσης: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Διονύση Σαββόπουλου - Πλήθος κόσμου στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης
Η κηδεία του κορυφαίου τραγουδοποιού θα τελεστεί το μεσημέρι στις 13:00 στη Μητρόπολη Αθηνών, δημοσία δαπάνη.
Η σορός μεταφέρθηκε στις 7.30 στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης και θα παραμείνει εκεί για το κοινό μέχρι τις 12.00, για το λαϊκό προσκύνημα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα «λαβωμένα κάστρα» της ΝΔ στη Μακεδονία και η διανυκτέρευση Μητσοτάκη στη Φλώρινα
07:03
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες
07:00
ΕΛΛΑΔΑ
Χάρτης πρόβλεψης πυρκαγιών (28/08): Κατάσταση συναγερμού σε έξι περιοχές
06:45
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (28 Αυγούστου)
06:30
ΧΡΗΜΑ