Τραγωδία στο Πήλιο: Κυνηγός έχασε τη ζωή του μετά από πτώση σε βραχώδη πλαγιά
Τραγική κατάληξη είχε για έναν 64χρονο άνδρα η έξοδος για κυνήγι με φίλους του το μεσημέρι του Σαββάτου (25/10) στο Πήλιο.
Η παρέα βρισκόταν σε δύσβατη, βραχώδη περιοχή μεταξύ Χανίων και Κισσού, όταν – σύμφωνα με το thenewspaper.gr – ο άτυχος άνδρας έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό. Η πτώση ήταν σφοδρή και τον τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του σχεδόν ακαριαία.
Οι σύντροφοί του προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν και ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές, όμως, παρά την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας, η επιχείρηση διάσωσης κατέληξε σε ανάσυρση της σορού του.
Το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου έχει αναλάβει τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, που βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία.
Οι καταστροφικές πυρκαγιές αλλάζουν την «αυλαία» του Γύρου της Γαλλίας - Μειωμένη διαδρομή στα 89χλμ
18:18
Τον Ισίδωρο Ντογιάκο φέρεται να είχε ως στόχο ο Αιγύπτιος που συνελήφθη με χειροβομβίδα στην Αθήνα
18:08
Ζελένσκι: Χτυπήσαμε πλοία στην Κασπία που μετέφεραν στρατιωτικό υλικό από το Ιράν στη Ρωσία
17:56
Απειλούν με κλιμάκωση οι Χούθι: Στο στόχαστρο ο σαουδαραβικός πετρελαϊκός κολοσσός Saudi Aramco
17:47