Λάρισα: Βρέφος νοσηλεύεται σε ΜΕΘ με εγκαύματα απο λάδι - Εξαιρετικά σοβαρή η κατάστασή του
Εξαιρετικά σοβαρή κρίνεται η κατάσταση του 18 μηνών βρέφους που διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Λάρισας με εκτεταμένα εγκαύματα από καυτό λάδι.
Το παιδί είναι διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και η κατάσταση του κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή, ενώ στο πλευρό του παιδιού βρίσκεται η οικογένεια του, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ.
Το περιστατικό συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες χθες το πρωί μέσα στο σπίτι της οικογένειας, ενώ οι έρευνες διεξάγονται από τις Αρχές.
Οι γιατροί παρακολουθούν στενά την κατάσταση του και εξετάζεται το ενδεχόμενο μεταφοράς του σε εξιδεικευμένο κέντρο εγκαυμάτων.
TRAVEL
Πώς το 1ο διεθνές γαστρονομικό συνέδριο της χώρας μας προώθησε την εξωστρέφεια της Ελλάδας;
08:56
ΚΟΣΜΟΣ
Περισσότερα από 80 ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη χρησιμοποιήθηκαν στις επιδρομές κατά του Ιράν
08:54
ΚΟΣΜΟΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CNN GREECE: Ιατρίδης για Ιράν: Κίνδυνος για πολλαπλά μέτωπα - Η Ελλάδα μπορεί να στηρίξει τους συμμάχους της
08:52
ΑΓΟΡΕΣ
DBRS: Αμετάβλητη στο «ΒΒΒ» η αξιολόγηση της Ελλάδας εν μέσω πολέμου στη Μέση Ανατολή - Ποιοι οίκοι ακολουθούν και πότε
08:46
ΚΟΣΜΟΣ