ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από σύζυγο συναδέλφου της - Στο νοσοκομείο η 56χρονη

Ηράκλειο: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από σύζυγο συναδέλφου της - Στο νοσοκομείο η 56χρονη

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)

Άγριος ξυλοδαρμός μιας 56χρονης επαγγελματία οδηγού από τον άνδρα συναδέλφου της σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (26/10) στο λιμάνι του Ηρακλείου στην Κρήτη, με τον δράστη να αναζητείται μέχρι αυτή την ώρα.

Οι δύο γυναίκες βρίσκονταν μπροστά στον επιβατικό σταθμό και φέρεται να τσακώθηκαν για επιβάτες κρουαζιερόπλοιου. Λίγο πιο πέρα βρισκόταν ο σύζυγος της μίας, ο οποίος παρενέβη και επιτέθηκε στην 56χρονη επαγγελματία οδηγό λεωφορείου, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, όπως μεταδίδει το neakriti.gr.

Την υπόθεση διερευνά η Λιμενική Αστυνομία Ηρακλείου, ενώ ο δράστης του ξυλοδαρμού παραμένει ασύλληπτος και αναζητείται.