Θεσσαλονίκη: Νεκρή η γυναίκα που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο κλιμακοστάσιο σπιτιού
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Βασίλης Παπαδόπουλος / EurokinissiΤην τελευταία της πνοή άφησε η 70χρονη γυναίκα που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε κλιμακοστάσιο δίπλα σε διαμέρισμα που πήρε φωτιά στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Τρίτης.
Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική ενημερώθηκε γύρω στις 13:20 για φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, κοντά στη συμβολή των οδών Μίκη Θεοδωράκη και Αγίου Γεωργίου.
Την ώρα της κατάσβεσης, οι πυροσβέστες εντόπισαν τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της στον χώρο του κλιμακοστάσιου, σε υπερκείμενο όροφο, εκτός του διαμερίσματος που είχε τυλιχθεί στις φλόγες.
Σύμφωνα με το voria.gr, λίγο αργότερα, η γυναίκα κατέληξε.
Σύμφωνα με την ομάδα Διασώστες ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, στο συμβάν επιχείρησαν 1 Κινητή Ιατρική Μονάδα, 1 συμβατικό ασθενοφόρο και 1 όχημα ταχείας ανταπόκρισης μικρού όγκου και συνολικά 5 Διασώστες και 1 Ιατρός ΕΚΑΒ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά σε κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη - Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε γυναίκα
ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ: LIVEBLOG: Φωτιά στη Χαλκιδική, καμένα σπίτια στη Σίβηρη - Εκκένωση διά θαλάσσης
18:00
Φωτιά στη Χαλκιδική: Απεγκλωβίζονται άτομα δια θαλάσσης στη Σίβηρη
17:59
Αφγανιστάν: Μια σοβιετική βόμβα βάρους 500 κιλών βρέθηκε στον κήπο μιας κατοικίας
17:57
ΠΑΣΟΚ για ακύρωση αδειών ιδιωτικών ΑΕΙ: «Fast-track εμπορευματοποίηση της ανώτατης εκπαίδευσης»
17:46