Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για την δολοφονία του Κύπριου επιχειρηματία στην Λεμεσό
Συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη οι δύο κατηγορούμενοι ως δράστες της δολοφονίας 49χρονου Κύπριου επιχειρηματία, που διαπράχθηκε στις 17 Οκτωβρίου, στη Λεμεσό.
Διαβάστε ακόμη: «Γάζωσαν» πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας στην Κύπρο
Η σύλληψή τους έγινε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Εις βάρος τους είχαν εκδοθεί ευρωπαϊκά εντάλματα, σε εκτέλεση των οποίων συνελήφθησαν.
Η Αστυνομία Κύπρου, στην ανακοίνωσή της εκφράζει τις ευχαριστίες της στην Ελληνική Αστυνομία για την αγαστή συνεργασία η οποία το τελευταίο διάστημα έχει ενισχυθεί περαιτέρω στην πρόληψη και καταπολέμηση του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος.
Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη στον δρόμο Τσιρείου λίγο μετά τις 9 το πρωί και θύμα είναι ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Σταύρος Δημοσθένους.
Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου του, όταν δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πρόσωπο που επέβαινε σε μοτοσικλέτα.
Ο δράστης του εγκλήματος, ο οποίος προπορευόταν του οχήματος του Δημοσθένους, του ανέκοψε την πορεία και τον πυροβόλησε.
Η Πορτογαλία δείχνει το δρόμο για την πρόληψη ακραίων καιρικών φαινομένων
23:59
Ο Τζιάνι Ινφαντίνο ξανά υποψήφιος για την FIFA παρά τον σάλο για τα σχέδια... πώλησης του Μουντιάλ
23:50
Γερμανία: Ο δρόμος προς τη νίκη του AfD και τα συμπεράσματα ενός ιστορικού εκλογικού αποτελέσματος
23:45
Συναγερμός για την εξαφάνιση 27χρονης από το Χαϊδάρι - Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
23:41