Εξαφάνιση 13χρονου στα Καλάβρυτα - Τι αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Λογότυπο Χαμόγελο του Παιδιού
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣΜεγάλη αναστάτωση στα Καλάβρυτα από την εξαφάνιση του Αχμέντ – (Ahmed) Αμέν – (Amen), 13 ετών μέσα από δομή φιλοξενίας. Περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό δίνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» στη δημοσιότητα το Σάββατο (01.11.2025).
Για την εξαφάνιση του 13χρονου Αχμέντ – (Ahmed) Αμέν – (Amen), αιγυπτιακής καταγωγής, το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι ο ανήλικος αγνοείται από τις απογευματινές ώρες της 26ης Οκτωβρίου από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην περιοχή των Καλαβρύτων.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε το Σάββατο για την εξαφάνιση του αγοριού και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Αχμέντ (ον.) Αμέν (επ.) έχει ύψος 1,55 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είναι άγνωστο τι φορούσε.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονου στην Αθήνα
Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 29χρονου από το Γαλάτσι
Ντάφης στο CNN Greece: «Πραγματικότητα, όχι μελλοντική πρόβλεψη η μείωση των χιονιών στην Ελλάδα»
07:50
Δήμαρχος Άη Στράτη στο CNN Greece: Οι καρκινοπαθείς δεν είμαστε ανίκανοι - Τίποτα δεν είναι δεδομένο
07:46
«Χειρόφρενο» τραβούν από σήμερα οι οδηγοί ταξί - Έρχονται επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες
07:40
Η Βενεζουέλα έτοιμη για «νέα ατζέντα» με την Ευρωπαϊκή Ένωση
07:37