Θεσσαλονίκη: Στο κέντρο υγείας ανήλικη λόγω κατανάλωσης αλκοόλ - Χειροπέδες σε 39χρονο
Στο Κέντρο Υγείας Διαβατών Θεσσαλονίκης κατέληξε μια ανήλικη έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ ενώ για την υπόθεση συνελήφθη υπεύθυνος καταστήματος ψιλικών που φέρεται να πούλησε στην 16χρονη αλκοολούχα ποτά.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 39χρονος προσωρινά υπεύθυνου καταστήματος ψιλικών, το βράδυ της Παρασκευής (31/10) διέθεσε προς πώληση τρία αλκοολούχα ποτά σε ανήλικη, η οποία κατανάλωσε τα ποτά και στη συνέχεια παρουσίασε έντονη αδιαθεσία.
Η νεαρή μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δέλτα, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας ανηλίκων.
Η υπόθεση θα διαβιβαστεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.
ΕΛΛΑΔΑ
Φονική έκρηξη στο εργοστάσιο ΒΙΟΛΑΝΤΑ: Εξετάζονται δείγματα από το έδαφος - Καταθέτουν μάρτυρες
11:32
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Αλ. Εξάρχου: Η αναβάθμιση του Κάθετου Διαδρόμου εγγύηση για την ενεργειακή ασφάλεια
11:29
ΚΟΣΜΟΣ
Συνάντηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον με την πρώτη γυναίκα Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι (pic)
11:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χίος: «Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα θαλάσσια σύνορά μας» - Τρίτη ημέρα ερευνών στο σημείο της τραγωδίας
11:11
ΚΟΣΜΟΣ