Πάτρα: Ομάδα 15 αγνώστων ατόμων επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές σε δύο 16χρονους
Περιπολικό της αστυνομίας σε νυχτερινούς ελέγχους (φωτογραφία αρχείου)
EurokinissiΆγρια επίθεση από ομάδα περίπου 15 ατόμων, δέχθηκαν δύο 16χρονοι το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα.
Το περιστατικό σημειώθηκε, όταν δύο άγνωστοι προσέγγισαν τους ανήλικους εκτοξεύοντας εναντίον τους βρισιές και απειλές, χωρίς καμία αφορμή.
Λίγο αργότερα, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα thebest.gr καθώς οι 16χρονοι κινούνταν προς την πλατεία Γεωργίου, οι δύο δράστες επέστρεψαν μαζί με άλλα περίπου 13 άτομα και τους επιτέθηκαν. Οι ανήλικοι δέχθηκαν χτυπήματα με γροθιές και κλωτσιές, ενώ -σύμφωνα με τις καταγγελίες- οι δράστες τούς τραυμάτισαν στο πρόσωπο χρησιμοποιώντας κλειδιά.
Οι γονείς των θυμάτων υπέβαλαν καταγγελία στην Ασφάλεια Πατρών, η οποία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Παράλληλα, έχει διαταχθεί ιατροδικαστική εξέταση για τους δύο 16χρονους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρόδος: Ανήλικοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 15χρονο - Μήνυση από τον πατέρα του θύματος
Μοσχάτο: Το μήνυμα των δραστών στον 13χρονο μετά τον ξυλοδαρμό - «Οι γονείς τους μας έκαναν μήνυση»
Στα ίχνη της φθηνότερης μπίρας στον κόσμο: Το παγκόσμιο οδοιπορικό του Worldwide Wilbur
12:45
Το Ιράν προειδοποιεί την Ευρώπη να μην αναμειχθεί στον πόλεμο και στέλνει πυραύλους στο Τελ Αβίβ - Ανελέητο σφυροκόπημα σε Βηρυτό και Τεχεράνη
12:40
Προειδοποίηση Ιράν στις ευρωπαϊκές χώρες να μην αναμειχθούν στον πόλεμο
12:36
Τηλεφωνική επικοινωνία Ανδρουλάκη και Χριστοδουλίδη για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
12:33