Χαλκίδα: Νεκρός 23χρονος μετά από επίθεση με μαχαίρι - Στο νοσοκομείο και δεύτερο άτομο
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας (3/11) στην Χαλκίδα, με θύμα έναν 23χρονο άνδρα.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Λιλαντίων, όταν ομάδα αγνώστων διαπληκτίστηκε και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο άτυχος νεαρός δέχθηκε τη θανάσιμα μαχαιριά.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αποδίδουν τον καβγά σε οπαδικά κίνητρα.
Παρά το γεγονός ότι το θύμα μεταφέρθηκε με αγροτικό όχημα στο τοπικό νοσοκομείο δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Όπως έγινε γνωστό οι συνοδοί του τον εγκατέλειψαν εκεί και έφυγαν από το Νοσοκομείο Χαλκίδας προκειμένου να μη δώσουν κατάθεση.
Oι αστυνομικές διεξάγουν έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες. Λίγη ώρα αργότερα ένα νέο περιστατικό συνέβη στην πλατεία Ελευθερίας με τις Αρχές να εξετάζουν εάν συνδέονται αυτά τα συμβάντα.
Το θύμα της δεύτερης επίθεσης νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο.
Ο Βινγκ Ρέιμς κατέρρευσε σε εστιατόριο του Λος Άντζελες – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
11:27
Παγκράτι: Ένταλμα σύλληψης για τον 59χρονο που ξυλοκόπησε την 22χρονη για μία θέση πάρκινγκ
11:24
Στο ΠΑΣΟΚ προσχωρεί και επίσημα ο Νικόλας Φαραντούρης - Το απόγευμα η συνάντηση με Ανδρουλάκη
11:18
Πώς η υπερφορολόγηση και ο πληθωρισμός χρηματοδότησαν τη δημοσιονομική προσαρμογή
11:09