Αίσιο τέλος για την 13χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη
Σήμα Χαμόγελου του Παιδιού
INTIME NEWS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣΑίσιιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός ανήλικου κοριτσιού που είχε εξαφανιστεί από περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Η 13χρονη Ελευθερία Λ. τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από χθες, σύμφωνα με ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (3/11), δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.
Η Ελευθερίας Λ. επικοινώνησε με τους γονείς της, όπου άμεσα βρέθηκαν κοντά της και είναι καλά στη υγεία της.
Υπενθυμίζεται η ανήλικη εξαφανίστηκε στις 3/11/25, από την περιοχή της Θεσσαλονίκης.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 3/11/25 και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της.
«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Ελευθερίας Λ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.
Θρίλερ με τον αγνοούμενο γιατρό στην Κρήτη: «Τον είδα» λέει νέα μάρτυρας - Εξετάζεται βίντεο
20:28
Αγρότες: Απίστευτες εικόνες από drone με το μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στην Αθηνών - Λαμίας (vid)
20:19
Γερμανός ΥΠΕΞ: «Η εκεχειρία στην Ουκρανία δεν θα θέσει τέλος στη ρωσική απειλή»
20:10
Αρχεία Επστάϊν: Στη δημοσιότητα κάρτα του προς παιδεραστή γιατρό όπου αναφέρεται ο Τραμπ
19:59