Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη του 55χρονου που πυροβόλησε παρέα ανηλίκων τραυματίζοντας 15χρονο
Δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης
EUROKINISSIΓια τις 11 Νοεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη του 55χρονου που κατηγορείται ότι πυροβόλησε με καραμπίνα κατά παρέας ανηλίκων τραυματίζοντας έναν 15χρονο, επειδή τον ενοχλούσαν οι φωνές τους, το βράδυ της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη.
Η υπεράσπιση του κατηγορούμενου για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας, κατέθεσε αίτημα αναβολής στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Επανομή και σύμφωνα με την δικογραφία, ο 55χρονος πυροβόλησε την παρέα των νεαρών, τραυματίζοντας τον 15χρονο.
Ο ίδιος έχει ισχυριστεί προανακριτικά ότι το έκανε επειδή οι νεαροί τον έβρισαν και του πέταξαν πέτρες.
ΚΟΣΜΟΣ
«Τον έχουμε»: Το μήνυμα Τραμπ για την διάσωση του Αμερικανού πιλότου στο Ιράν
07:25
ΕΛΛΑΔΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο λόγω αγώνα δρόμου στο Πεδίον του Άρεως
07:18
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Ευάλωτα τα ελληνικά νοικοκυριά σε ένα νέο ενεργειακό σοκ - Στον καταναλωτή οι αυξήσεις
07:17
ΚΟΣΜΟΣ
Πώς οι ΗΠΑ και εντόπισαν και διέσωσαν τον αγνοούμενο Αμερικανό πιλότο στο Ιράν
07:11
ΚΟΣΜΟΣ