ΟΠΕΚΕΠΕ: Απολογήθηκαν στον ανακριτή άλλοι δύο κατηγορούμενοι για παράνομες επιδοτήσεις
Τα κεντρικά γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)Δύο ακόμα κατηγορούμενοι προστέθηκαν στην υπόθεση των 37 που συνελήφθησαν τις προηγούμενες μέρες στο πλαίσιο της εγκληματικής οργάνωσης η δράση της οποίας συνδέεται με παράνομες επιδοτήσεις μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Πρόκειται για δύο άτομα, που εμφανίζονταν ως μισθωτές εκτάσεων και εισέπραξαν παράνομες επιδοτήσεις χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις.
Ο πρώτος κατηγορούμενος φέρεται να είχε εισπράξει επιδότηση ύψους 15.000 ευρώ και η δεύτερη 500 ευρώ.
Και οι δυο απολογήθηκαν και με σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και της εντεταλμένης ευρωπαίας εισαγγελέως αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Απολογούμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκαν τις αποδιδόμενες κατηγορίες και υποστήριξαν ότι εξαπατήθηκαν.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες τις επόμενες μέρες αναμένεται και άλλοι κατηγορούμενοι να βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.
Οι κλήσεις προς απολογία αφορά πρόσωπα τα οποία δεν συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση αυτή, έχουν κριθεί προφυλακιστέοι 13 κατηγορούμενοι, ενώ οι υπόλοιποι έχουν αφεθεί ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.
SPONSORED
Η άσκηση που καίει αποτελεσματικά σωματικό λίπος ακόμη και με μία φορά την εβδομάδα
08:03
Οργή Τραμπ σε Νετανιάχου για τον Λίβανο: «Τρελάθηκες; - Αν δεν ήμουν εγώ θα ήσουν στη φυλακή»
08:00
«Διορθώνει» το πετρέλαιο μετά τη χθεσινή άνοδο: Στα 95 δολάρια με το «βλέμμα» στις δηλώσεις Τραμπ
07:57
Κοινή δήλωση 56 χωρών-ΕΕ για το χτύπημα του ρωσικού drone στη Ρουμανία: «Παραβίαση διεθνούς δικαίου»
07:54