Ακινητοποίηση τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη: Καθυστέρησε 119 λεπτά
Σταθμός των τρένων στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSI /ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣΜε καθυστέρηση 119 λεπτών αναχώρησε το τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου (8/11) και στο οποίο επέβαιναν 230 επιβάτες.
Πρόκειται για την αμαξοστοιχία IC 56, που ακινητοποιήθηκε στον σταθμό Σφενδάλης, από όπου αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη με καθυστέρηση 119 λεπτών, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, στο σημείο μετέβησαν άμεσα δύο εφεδρικές μηχανές, προκειμένου να αντικαταστήσουν εκείνες της ακινητοποιημένης αμαξοστοιχίας και έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η αμαξοστοιχία συνέχισε το δρομολόγιό της προς τη Θεσσαλονίκη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Τι λένε Κυρανάκης, ΟΣΕ, Hellenic Train και σταθμάρχης για το περιστατικό με συρμό στη Σίνδο
ΕΛΛΑΔΑ
Οδηγός στη Θεσσαλονίκη επιχείρησε να χτυπήσει αστυνομικό για να αποφύγει τον έλεγχο - Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς δίπλωμα
09:49
ΑΓΟΡΕΣ
Αγορές: Ράλι στην Ασία έφερε η εκεχειρία ΗΠΑ και Τραμπ, κέρδη 4% για τον Nikkei - Στα 71.000 δολάρια το bitcoin
09:41
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν καλώδια από εργοτάξιο του ΟΣΕ και εμβόλισαν περιπολικό για να ξεφύγουν
09:26
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων από την Πιονγκγιάνγκ - Σε συναγερμό Σεούλ και Ουάσινγκτον
09:13
ΕΛΛΑΔΑ