Πτώση σοβάδων σε σχολείο στην Ηγουμενίτσα: Δεν θα στείλουν τα παιδιά για μάθημα οι γονείς τη Δευτέρα
Εργασίες αποκατάστασης μετά από πτώση σοβάδων σε σχολείο (φωτογραφία αρχείου)
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΥΑκόμη ένα περιστατικό πτώσης σοβάδων καταγράφεται σε σχολείο, αυτή τη φορά στο 2ο δημοτικό σχολείο της Ηγουμενίτσας, με το σύλλογο γονέων να αποφασίζει να μην στείλει τα παιδιά για μάθημα την Δευτέρα (10/11).
Για το συμβάν συνεδρίασαν οι γονείς, αποφασίζοντας να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο σχολείο το πρωί της Δευτέρας στις 8:15, ενώ παράλληλα αντιπροσωπεία γονέων θα μεταβεί στις δημοτικές Αρχές, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα.

Οι αρμόδιες Αρχές έκαναν γνωστό πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες εργασίες, με τον σύλλογο γονέων ωστόσο να ζητά την Δευτέρα να διενεργηθεί έλεγχος και να δοθούν γραπτές διαβεβαιώσεις ότι οι αίθουσες διδασκαλίας του σχολείου είναι απολύτως ασφαλείς.
Νωρίτερα ο σύλλογος εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας κατήγγειλε την πτώση σοβάδων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, λόγω του προβλήματος της οροφής, αλλά και την πτώση θερμοσίφωνα, εν ώρα λειτουργίας του 3ου Δημοτικού Σχολείου, όπως μεταδίδει το thespro.
«Η Ρωσία δεν θέλει να συρθεί σε μια παγκόσμια σύρραξη» - Τι λέει ο Μεντβέντεφ για την Δύση
09:40
Λάρισα: Εικόνες βιβλικής καταστροφής σε Αγιόκαμπο και Πλαταμώνα από τη σφοδρή κακοκαιρία
09:25
Χωρίς ταξί ξανά η Αττική Τρίτη και Τετάρτη - «Χειρόφρενο» τραβούν οι οδηγοί
09:15
Λήξη του shutdown μέσα στην εβδομάδα προβλέπει ο πρόεδρος της Βουλής στις ΗΠΑ
09:08