Θεσσαλονίκη: Χωρίς Μετρό από αύριο και για ένα μήνα - Σε επιφυλακή τροχαία και ΟΑΣΘ
Η στάση του μετρό Αγίας Σοφίας
EUROKINISSI / ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣΧωρίς μετρό μένει η Θεσσαλονίκη από αύριο και για ένα μήνα, λόγω δοκιμών στην επέκταση προς Καλαμαριά.
Η δοκιμασία για το κυκλοφοριακό της πόλης, θα κρατήσει μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου, με την τροχαία και την δημοτική αστυνομία, να βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς αναμένεται αύξηση των οχημάτων που θα κινούνται σε ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα.
«Τask force» συγκροτεί ο ΟΑΣΘ προκειμένου να ελέγχει την κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων και όπου υπάρχει αυξημένη κίνηση να δρομολογούνται περισσότερα λεωφορεία.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, χθες και σήμερα δεν πραγματοποιήθηκαν τα προγραμματισμένα δρομολόγια του Προαστιακού από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι, λόγω προγραμματισμένων τεχνικών εργασιών που είχε δρομολογήσει ο ΟΣΕ. Ωστόσο, σήμερα από τις 3 το μεσημέρι αποκαταστάθηκαν τα δρομολόγια, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες.
Ξεκίνησε η μεγάλη έξοδος του Πάσχα - Έως και 40 ευρώ ακριβότερο το ταξίδι (vids)
05:00
Ακριβότερα πρόστιμα και ποινές για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
04:00
«Τρέχουν» οι αιτήσεις του Youth Pass - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
03:00
Εξειδικευμένα εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ - Περιορισμένος αριθμός θέσεων
02:00