Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: 18χρονη φοιτήτρια βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΑΠΕ-ΜΠΕΤραγωδία στην Αλεξανδρούπολη με μία φοιτήτρια να εντοπίζεται νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της.
Πρόκειται για 18χρονη φοιτήτρια Μοριακής Βιολογίας, η οποία βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα στο διαμέρισμα που νοίκιαζε.
Σύμφωνα με το e-evros, η μητέρα της νεαρής είχε να επικοινωνήσει κάποια εικοσιτετράωρα μαζί της, καθώς η κόρη της δεν απαντούσε στα επανειλημμένα τηλεφωνήματά της.
Ανησυχώντας για την τύχη της, ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, εντόπισαν τη φοιτήτρια χωρίς τις αισθήσεις της.
Οι πρώτες ενδείξεις δεν δείχνουν σημάδια εγκληματικής ενέργειας, ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα με καταγωγή από τη Λάρισα ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή για σοβαρό πρόβλημα υγείας.
SPONSORED
Δημ. Μαλισσόβας: Ο Σακελλάριος εξακολουθεί να σχολιάζει τη σημερινή Ελλάδα
13:12
LIVE Μητσοτάκης στο Συνέδριο ΝΔ: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027 έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας
13:05
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 69χρονο για παρενόχληση 24χρονης μέσα σε κατάστημα ψιλικών
13:01
Ανάρτηση-μήνυμα Τραμπ στο Ιράν: «Ήταν ήρεμα πριν την καταιγίδα» - Η ΑΙ φωτογραφία
12:52