Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 14χρονο, μέλος συμμορίας ανηλίκων - Είχαν «ρημάξει» καταστήματα ψιλικών
Περιπολικό της αστυνομίας
Intime (φωτογραφία αρχείου)Στην σύλληψη ενός 14χρονου που διέπραττε ληστείες σε καταστήματα ψιλικών στην Θεσσαλονίκη, μαζί με άλλους δύο ανηλίκους προχώρησαν οι αρχές.
Μέλη της συμμορίας τα οποία και ταυτοποιήθηκαν είναι ένας 14χρονος, ένας 15χρονος κι ένας 16χρονος, εκ των οποίων ο πρώτος συνελήφθη ύστερα από ληστεία που τού αποδίδεται πως έκανε, με την απειλή μαχαιριού, τα ξημερώματα της Κυριακής, με λεία 600 ευρώ και συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων.
Την ίδια στιγμή ο ίδιος κατηγορείται ότι διέπραξε την προηγούμενη μέρα, μία ακόμη ληστεία, αποσπώντας 170 ευρώ.
Σε ότι αφορά και τους τρεις ανηλίκους φέρονται στο τέλος Οκτωβρίου να λήστεψαν πάλι με απειλή μαχαιριού, ένα ακόμη κατάστημα ψιλικών, απ' όπου πήραν 950 ευρώ, ενώ οι δύο μεγαλύτεροι σε ηλικία κατηγορούμενοι, στις αρχές του ίδιου μήνα και με τον ίδιο τρόπο, αφαίρεσαν από κατάστημα καφέ - ψιλικών 200 ευρώ.
Ο 14χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα, ενώ η σχετική δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαριλάου - Αναλήψεως.
Νέο βίντεο Σαμαρά στα 52α γενέθλια της ΝΔ: «Δεν με νοιάζει αν θα χάσει την καρέκλα του ο Μητσοτάκης»
10:52
Το νέο, ηλεκτρικό Range Rover Sport έχει έως 550 ίππους
10:51
Κακοκαιρία στην Κρήτη: Ηλικιωμένος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και κινδύνευσε να πνιγεί
10:46
Ανάρτηση Μαρινάκη για την επέτειο των 52 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ
10:40