Στους δρόμους οι αγρότες της Θεσσαλονίκης - Παραμένουν έξω από το ΥΜΑΘ
Από το συλλαλητήριο αγροτών και κτηνοτρόφων στην Θεσσαλονίκη
INTIME NEWSΕκατοντάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν συλλαλητήριο και πορεία στους δρόμους της συμπρωτεύουσας καταλήγοντας έξω από το ΥΜΑΘ.
Οι αγρότες που δηλώνουν αποφασισμένοι να λάβουν απαντήσεις για το πότε θα λάβουν τις αποζημιώσεις τους, παραμένουν έξω από το κτήριο του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης.

Αστυνομικοί έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης
INTIME NEWSΤετραμελής αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του ΥΜΑΘ, όμως οι αγρότες δηλώνουν αγανακτισμένοι που δεν έγιναν δεκτοί από τον ίδιο τον υφυπουργό, ο οποίος ήταν απών.
«Είχαμε έναν προσχηματικό διάλογο με τους γραμματείς που άκουσαν τα προβλήματα. Από κει και πέρα ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης απαξίωσε τους αγρότες ύστερα από ραντεβού. Ο αγροτικός κόσμος είναι σε έκρηξη. Τα πράγματα δεν πάνε καλά», δήλωσε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Πέλλας Γιώργος Σιδηρόπουλος.

Αγρότες παραταγμένοι με τα τρακτέρ τους σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης
INTIME NEWS«Μας χρωστάνε τα περσινά μας τα λεφτά, μας χρωστάνε τα φετινά μας, δεν ξέρουμε αν θα πληρωθούμε, τι θα πληρωθούμε», τονίζει ο αγρότης Δημήτρης Τσιλιάς, σύμφωνα με το Thesspost.gr

Με τα τρακτέρ οι αγρότες έξω από το ΥΜΑΘ
INTIME NEWSΣτο ΥΜΑΘ κατέφθασε ο επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Γιάννης Παπαγεωργίου για να συναντηθεί με την τετραμελή αντιπροσωπεία.
Μήνυμα 112 για τη φωτιά στα Σπάτα: «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
16:04
Το παρασκήνιο των συνομιλιών στην Ελβετία: Οι απειλές, οι «γκρίνιες» και οι όροι του Ιράν
15:58
Νέα φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση στη Βοιωτία
15:56
Κρήτη: Στην φυλακή ο 27χρονος για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 23χρονη
15:48