Συνελήφθη 19χρονος στην Αττική για revenge porn σε βάρος ανήλικης
Χάκερ
PIXABAYΣτη σύλληψη ενός 19χρονου σε περιοχη της Αττικής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εκδικητική πορνογραφία κατ' εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, προχώρησαν το πρωί της Τρίτης (11/11) αστυνομικοί της Διεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο 19χρονος απειλούσε την ανήλικη, με την οποία διατηρούσε σχέση, ότι θα προβεί σε διαμοιρασμό προσωπικών τους στιγμών, αν διέκοπταν τη σχέση τους, όπως εκείνη επιθυμούσε. Παράλληλα, ο 19χρονος ασκούσε ψυχολογική πίεση στην ανήλικη, μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνικών κλήσεων, απειλώντας ότι θα προκαλέσει κακό στην ίδια, σε πρόσωπα του περιβάλλοντός της ή στον εαυτό του.
Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε έρευνα, με αποτέλεσμα ο 19χρονος να εντοπιστεί και να συλληφθεί, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ το κατασχεθέν κινητό θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.
Νετανιάχου: Η προσωρινή κατάπαυση του πυρός δεν σηματοδοτεί το τέλος του πολέμου
21:18
Τα διεθνή ΜΜΕ για το ελληνικό «Age Ban» στα social media σε παιδιά κάτω των 15 ετών
21:08
Συνελήφθησαν 13χρονος και 16χρονος με κλεμμένο δίκυκλο στο Γαλάτσι
20:52
Η Ουγγαρία αποκτά έως και 10 πυρηνικούς αρθρωτούς αντιδραστήρες από τις ΗΠΑ
20:45