Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρό το τρίχρονο αγόρι που είχε πέσει από μάντρα
Το Καραμανδάνειο (φωτογραφία αρχείου)
INTIMEΣκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίσσονται το βράδυ της Τρίτης (11/11) στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών, καθώς υπέκυψε στα τραύματά του, το τρίχρονο αγοράκι που το μεσημέρι είχε τραυματιστεί σοβαρά, πέφτοντας από μάντρα και από ύψος περίπου 2 μέτρων, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Σπάτων, στη Δυτική Αχαΐα.
Όπως μετέδωσε το Tempo24, άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τη μεταφορά του αγοριού, στο Καραμανδάνειο και παρά τη μεγάλη μάχη των γιατρών, το παιδάκι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Στο Καραμανδάνειο προσήλθαν γονείς και συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας, τα οποία λύγισαν στο άκουσμα του τραγικού μαντάτου.
Την ώρα του δυστυχήματος το παιδάκι ήταν με τον θείο του, ενώ οι γονείς βρίσκονταν σε χωράφι. Η Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες της τραγωδίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νεκρός εντοπίστηκε στο Τέροβο Ιωαννίνων ο 43χρονος δημοτικός υπάλληλος που αναζητούνταν
Έληξε η προθεσμία για το Δώρο Χριστουγέννων - Τι ισχύει εάν δεν καταβλήθηκε στους εργαζόμενους
23:58
Ουκρανία: Επτά νεκροί από ρωσική πυραυλική επίθεση στην Οδησσό
23:50
Γάζα: Ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο που είχαν καταφύγει εκτοπισμένοι - Τουλάχιστον έξι νεκροί
23:40
Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονου από τη Θεσσαλονίκη
23:27