Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ 22χρονος μετά από στοίχημα - Κατάπιε αμάσητο μπέργκερ
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ένας 22χρονος στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», αφού κατάπιε ένα ολόκληρο μπέργκερ αμάσητο μετά από στοίχημα που έβαλε με τους φίλους ενώ είχαν βγει στο Κορωπί.
Ως αποτέλεσμα ο αεραγωγός του έφραξε, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει μπροστά στους φίλους του.
«Πολύ κρίσιμη η κατάστασή του»
«Ένα 22χρονο παιδί που πήγε να διασκεδάσει, αυτή τη στιγμή βρίσκεται διασωληνωμένο με σοβαρά προβλήματα στον εγκέφαλο, στους νεφρούς και στα ζωτικά του όργανα», όπως ενημέρωσε η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA.
«Το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο, του έκαναν ΚΑΡΠΑ και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα» όπως σημείωσε η ίδια.
«Δεν είναι δύσκολο να φράξει ο αεραγωγός. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν τρώμε, αλλά και να γνωρίζουμε όλοι βασικές πρώτες βοήθειες. Κανείς από την παρέα του 22χρονου δεν ήξερε πώς να τον βοηθήσει».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάτρα: Εξιτήριο για τον 13χρονο που τραυματίστηκε στο σχολείο - Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ
SPONSORED
Ιρανός αξιωματούχος στο CNNi: Αποδέσμευση 24 δισ. δολαρίων για να προχωρήσει η συμφωνία με τις ΗΠΑ
20:04
Συνάντηση Μακρόν, Στάρμερ, Μερτς, Ζελένσκι την Κυριακή στο Λονδίνο για την Ουκρανία
19:55
Γαλλία: Η σορός που εντοπίστηκε ανήκει στην 11χρονη Λιανά που είχε εξαφανιστεί
19:45
Τελείωσε η περιπέτεια των αστροναυτών στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό - Ακυρώθηκε η εντολή εκκένωσης
19:40