Στον Εισαγγελέα οι 30 μετανάστες που προκάλεσαν την εξέγερση στην δομή στις Σέρρες
Πρόσφυγες και μετανάστες φτάνουν στο λιμάνι του Λαυρίου από τη νότια Κρήτη, για να μεταφερθούν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μαλακάσας, στην Αθήνα.
Antonis Zouridakis / SOOCΣτον εισαγγελέα οδηγούνται την Πέμπτη (13/11) οι 30 αλλοδαποί που κρατούνται στην κλειστή δομή Σιντικής στη θέση «Κλειδί» στις Σέρρες, οι οποίοι το απόγευμα της Τετάρτης (12/11) προκάλεσαν επεισόδια.
Για τους 30 μετανάστες, από το Μπαγκλαντές και την Αίγυπτο, σχηματίστηκε δικογραφία για στάση, ενώ κάποιοι κατηγορούνται για απόπειρα απόδρασης, διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων και σωματικές βλάβες, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά ο ένας από ρίψη πέτρας και ο άλλος από δαγκωματιά. Σύμφωνα με την αστυνομία κανένας από τους μετανάστες δεν κατάφερε να αποδράσει.
Νέο πρόγραμμα για επιχειρήσεις με επιδότηση μισθού για προσλήψεις ανέργων από την ΔΥΠΑ
06:00
Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα: Πότε πέφτουν - Αναλυτικά οι αργίες του 2026
05:00
Tμολόγια ρεύματος ΔΕΗ: Σταθερά τον Φεβρουάριο - Μείωση στα κυμαινόμενα
04:00
Χειμερινές εκπτώσεις: Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου η διάρκεια τους - Τι να προσέξουν οι καταναλωτές
03:00