Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθερη υπό όρους η αξιωματικός υπηρεσίας
Το σημείο της δολοφονίας της άτυχης Κυριακής έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSIΕλεύθερη με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της αφέθηκε η αστυνομικός που εκτελούσε καθήκοντα αξιωματικού υπηρεσίας στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα.
Η 23χρονη αξιωματικός του Α.Τ. Αγίων φέρεται να υποστήριξε ότι ενήργησε στο πλαίσιο των καθηκόντων της, αναφέροντας ότι είχε προτείνει στην Κυριακή Γρίβα να υποβάλει μήνυση κατά του πρώην συντρόφου της, πρόταση που η ίδια αρνήθηκε.
Εκτός από την αξιωματικό υπηρεσίας, κατηγορούνται επίσης η επόπτρια, ο σκοπός του τμήματος που ήταν παρών τη στιγμή του εγκλήματος χωρίς να αντιδράσει, καθώς και ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης, ο οποίος είχε απευθύνει στο θύμα τη φράση που προκάλεσε οργή στην κοινή γνώμη: «Τα περιπολικά δεν είναι ταξί, κυρία μου».
Λήγει σήμερα η συμφωνία «New Start» για τα πυρηνικά - Φόβοι για νέα κούρσα εξοπλισμών από ΗΠΑ, Ρωσία
07:57
Στη Redex το έργο κατασκευής του νέου VIP Terminal στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
07:55
Η ΕΚΤ αποφασίζει για τα επιτόκια: Το επικρατέστερο σενάριο
07:40
Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΧΙΟ ΚΑΙ Η NAVTEX: «Τρικυμία» στον δρόμο για την Άγκυρα: Χαμηλά ο πήχης για το ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν - Ο διάλογος, οι ΝΟΤΑΜ και οι ΗΠΑ
07:25