Αγνοείται Τσέσνα που είχε προορισμό το αεροδρόμιο Μεγάρων
Αγνοείται ελαφρύ αεροσκάφος από το απόγευμα της Κυριακής, που είχε προορισμό το αεροδρόμιο Μεγάρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, στο αεροσκάφος επιβαίνουν δύο άτομα. Πρόκειται για ελαφρύ Cessna 172 που ανήκει σε ιδιώτη και είναι δηλωμένο σε αερολέσχη. Το δρομολόγιο που ακολουθούσε ήταν Μέγαρα - Καλάβρυτα - Μέγαρα.
Η τελευταία επικοινωνία του αεροσκάφους έγινε από την Πελοπόννησο. Το αεροσκάφος είχε ενημερώσει στις 17:15 τον Πύργο ελέγχου της Ανδραβίδας ότι θα επικοινωνήσει και πάλι στις 17:35. Ωστόσο αυτή η επικοινωνία δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.
Στις 18:18 κηρύχθηκε σε φάση αβεβαιότητας, στις 18:30 δηλώθηκε και επίσημα η εξαφάνιση. Λίγο αργότερα, ξεκίνησε η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.
Στις έρευνες συνδράμουν ελικόπτερα του πολεμικού ναυτικού, ένα αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας, ένα Σούπερ Πούμα και ένα ελικόπτερο Σικόρσκι.
Η περιοχή των ερευνών είναι σε μεγάλη ακτίνα γύρω από τα Καλάβρυτα, ενώ από τις 20:00 βοήθεια προσφέρει και το Λιμενικό Σώμα.
OpenAI: Σε «κόκκινο συναγερμό» το ChatGPT λόγω Gemini 3 - «Να κινηθούμε ταχύτερα»
14:05
Τον Δεκέμβριο η απόφαση της Κομισιόν για τις πωλήσεις κινητήρων εσωτερικής καύσης μετά το 2035
14:02
Byron: Οκτώ περιοχές στο πέρασμα της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες – Πότε υποχωρεί (pics - vids)
14:00
Θεσσαλονικη: Ένταση μεταξύ ΜΑΤ και αγροτών στον κόμβο των «Πράσινων Φαναριών»
13:56