Θεσσαλονίκη: Ελεύθερες οι έξι ανήλικες που χτύπησαν και βιντεοσκόπησαν 13χρονες
Δικαστική αίθουσα
INTIME (φωτογραφία αρχείου)Ελεύθερες αφέθηκαν μετά την προσαγωγή τους στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης οι έξι ανήλικες που φέρονται να ξυλοκόπησαν και να βιντεοσκόπησαν δύο 13χρονες, στην περιοχή του Ευόσμου.
Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, όταν δύο 13χρονες κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι γύρω στις 21:00 δέχθηκαν επίθεση από ομάδα έξι ανήλικων κοριτσιών, ενώ μαζί τους φέρεται να βρισκόταν και άλλη μία άγνωστη στις αρχές.
Σύμφωνα με την καταγγελία, δύο από τις δράστιδες βιντεοσκοπούσε την επίθεση, ενώ μία ακόμη φέρεται να αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο της μιας ανήλικης.
ΔΙΕΘΝΗ
Νέα προειδοποίηση του ΔΝΤ: Ο πόλεμος στο Ιράν «φρενάρει» την ανάπτυξη
08:44
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Social Media: Ημερήσια πρόστιμα στις πλατφόρμες που δεν συμμορφώνονται με το «μπλόκο» στους 15χρονους - Το kidswallet και το χρονοδιάγραμμα
08:41
ΕΛΛΑΔΑ
Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης 30χρονη γυναίκα με μικροβιακή μηνιγγίτιδα
08:35
ΚΟΣΜΟΣ
Ένα παιδί σκοτώθηκε και 14 άτομα τραυματίστηκαν από ρωσική επίθεση με drones στην κεντρική Ουκρανία
08:21
ΚΟΣΜΟΣ