Ατύχημα με εκπυρσοκρότηση όπλου στο Νοσοκομείο Χανίων - Η σφαίρα διαπέρασε γυψοσανίδα
Περιπολικό της αστυνομίας
ΙΝΤΙΜΕ (Φωτογραφία αρχείου)Αναστάτωση προκλήθηκε στις 06:00 περίπου σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Χανίων, όταν κατά τη διάρκεια αλλαγής βάρδιας της εξωτερικής φρουράς κρατουμένου σημειώθηκε εκπυρσοκρότηση υπηρεσιακού όπλου.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, την ώρα της παράδοσης–παραλαβής του οπλισμού μεταξύ δύο φρουρών, ένα περίστροφο εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να διαπεράσει μια γυψοσανίδα. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ωστόσο το περιστατικό όπως ήταν λογικό προκάλεσε έντονη αναστάτωση.
Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς συνέβη η εκπυρσοκρότηση και αν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.
Ως προς τον κρατούμενο, πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι πρόκειται για κατάδικο που εκτίει ποινή για υποθέσεις ναρκωτικών.
Κρατική επιδότηση ενοικίου για 12 χρόνια: Πώς θα σώσουν το σπίτι τους 20.000 ευάλωτα νοικοκυριά
06:00
Ποιοι έχουν έκπτωση 50% στον ΕΝΦΙΑ: Ποιοι δεν θα πληρώσουν τίποτα
05:00
Ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις αύριο 12/1 - Αναλυτικός οδηγός για τους καταναλωτές
04:00
Xρεώσεις ρεύματος: Πότε τίθενται σε ισχύ οι αλλαγές - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
03:00