Περιστέρι: Στο νοσοκομείο ανήλικος λόγω μέθης - Χειροπέδες στον ιδιοκτήτη καταστήματος
Σε νοσοκομείο της Αθήνας, μεταφέρθηκε από το περιοχή του Περιστερίου 16χρονος σε κατάσταση μέθης. Για το περιστατικό συνελήφθη ο ιδιοκτήτης καταστήματος που φέρεται να έδωσε το αλκοόλ στον ανήλικο αλλά και ο πατέρας του παιδιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί ενημερώθηκαν για ανήλικο σε λιπόθυμη κατάσταση έξω από νυχτερινό κέντρο επί της οδού Αγίας Παρασκευής, στο Περιστέρι.
Στο σημείο μετέβη περιπολικό της Άμεσης δράσης που δεν εντόπισε κάποιο ατόμου. Λίγο αργότερα ενημερώθηκε το κέντρο τής άμεσης δράσης για ανήλικο ηλικίας 16 ετών, που είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο υπό την επήρεια μέθης.
Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πατέρας του 16χρονου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και τον προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος ηλικίας 37 ετών.
Γάζα: Πέντε νεκροί, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, από ισραηλινά πλήγματα
23:59
Τραγωδία στη Γαλλία: Δίδυμα αδερφάκια βρέθηκαν νεκρά από αφυδάτωση - Υπό κράτηση οι γονείς
23:50
Μυτιλήνη: Νεκρός ανασύρθηκε από την θάλασσα ο πρωτοπρεσβύτερος των Ταξιαρχών Μανταμάδου
23:42
Μελόνι: Δεν έχω υιοθετήσει αντιαμερικανική στάση σήμερα, δεν ήμουν υποταγμένη χθες
23:40