Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες τραυματίστηκαν προσπαθώντας να διαφύγουν – Πήδηξαν από μπαλκόνι έξι μέτρων
Διαρρήκτης σε σπίτι
FreepikΣοβαρά τραυματισμένοι νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης δύο διαρρήκτες, οι οποίοι το βράδυ της Παρασκευής (21/11) μπήκαν σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην περιοχή του Δρυμού, αφαιρώντας πλήθος κοσμημάτων, δύο κινητά τηλέφωνα, προσωπικά αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 615 ευρώ.
Οι δύο αλλοδαποί, ηλικίας 33 και 35 ετών, που συνελήφθησαν από τις ασυτνομικές αρχές, έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος, εκείνη την ώρα, είχε επιστρέψει στο σπίτι, και, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, έπεσαν από μπαλκόνι έξι μέτρων.
Εθελοντές της ομάδας διάσωσης του Δρυμού παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους ληστές, ενώ αναζητείται ο τρίτος που τους περίμενε στο αυτοκίνητο.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ωραιοκάστρου.
Κωνσταντινούπολη: Ανασύρθηκε ζωντανό και 10ο άτομο από την κατάρρευση κτηρίων - Ένας ο αγνοούμενος (vids)
17:22
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Το Ιράν απειλεί να απαντήσει με οριστικό κλείσιμο των στενών του Ορμούζ στο τελεσίγραφο Τραμπ
17:22
Προειδοποίηση ΠΟΥ: Τα χτυπήματα σε πυρηνικές εγκαταστάσεις φέρνουν τον πόλεμο σε επικίνδυνη φάση
17:10
Μέτρα για καύσιμα και ενέργεια ζητούν οι Ευρωπαίοι ηγέτες από την Κομισιόν
17:05