Σπάνιο τροπικό ψάρι εντοπίστηκε στο Ναύπλιο (pics)
Ένα παράξενο είδος ψαριού Φιστουλαρία, εμφανίστηκε στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο. Πρόκειται για γένος ιχθύων των τροπικών θαλασσών της τάξης συγγναθόμορφοι, συγγενικών με τον ιππόκαμπο και τον σύγγναθο, που περιλαμβάνει 4 είδη τα οποία συγκροτούν την οικογένεια Φιστουλαρίδες.
Το ψάρι Φιστουλάρια, είναι ένα από τα είκοσι οκτώ ψάρια που προέρχονται από την Ερυθρά Θάλασσα και πέρασαν στη Μεσόγειο διασχίζοντας τη διώρυγα του Σουέζ. Έχει ασημί-κυανό χρώμα και μαύρες κηλίδες στη ραχιαία του πλευρά, χωρίς λέπια, ενώ τα τέσσερα μπροστινά δόντια του είναι μεγαλύτερα από τα υπόλοιπα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Σημειώνεται ότι η Φιστουλάρια, το τροπικό ψάρι που εντοπίστηκε στο Ναύπλιο, είναι κυρίως ιχθυοφάγο ψάρι. Δείτε φωτογραφίες από το σπάνιο ψάρι.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Σαλαμίνα: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού – 593 άτομα απομακρύνθηκαν από θαλάσσης
22:35
Από 400 έως 650 ευρώ «δίνουν» οι νέοι φοιτητές για το ενοίκιο τους - Πότε πληρώνουν περισσότερα
22:27
Φωτιά στη Σαλαμίνα: Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων
22:13
Η Τουρκία ανακηρύσσει θαλάσσια πάρκα και απομονώνει το Καστελόριζο - Παράνομη ενέργεια λέει το ΥΠΕΞ
21:57