Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρό δίχρονο κοριτσάκι μετά από αιφνίδια αδιαθεσία
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Τυλίσου στην Κρήτη από τον αιφνίδιο θάνατο ενός κοριτσιού δύο ετών, το οποίο κατέρρευσε το απόγευμα της Κυριακής (23/11), ενώ βρισκόταν με τη μητέρα του στο αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, το περιστατικό σημειώθηκε ενώ το παιδί βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με τη μητέρα του και παρουσίασε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία. Η μητέρα σταμάτησε αμέσως στην άκρη του δρόμου, όμως παρά τις προσπάθειές της, το μικρό κορίτσι κατέληξε στην αγκαλιά της.
Η οικογένεια, ιδιαίτερα αγαπητή στην περιοχή, έχει ακόμη δύο παιδιά – ένα αγόρι και ένα κορίτσι – και η τραγική απώλεια έχει σκορπίσει ανείπωτη οδύνη στο χωριό.
ΕΛΛΑΔΑ
Αθήνα: Ανήλικος λήστευε υπαλλήλους πρατηρίων καυσίμων και μίνι μάρκετ υπό την απειλή μαχαιριού
20:46
ΚΟΣΜΟΣ
Πρόεδρος ιρανικού κοινοβουλίου: Oι «απερίσκεπτες κινήσεις» του Τραμπ οδηγούν τις ΗΠΑ σε μία κόλαση
20:34
ΕΛΛΑΔΑ
Απαγχονισμένος βρέθηκε 48χρονος στο σπίτι του στην Πάτρα
20:22
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00» το χτύπημα στο Ιράν; - Αποζημίωση ζητά η Τεχεράνη για να ανοίξει το Ορμούζ
20:10
ΚΟΣΜΟΣ