Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 15χρονος που χτύπησε συνομήλικό του έξω από σχολείο
Το κατώφλι του Εισαγγελέα περνά ο 15χρονος που συνελήφθη για την επίθεση σε βάρος συνομήλικού του, το μεσημέρι της Δευτέρας (24/11) έξω από λύκειο, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.
Όπως κατήγγειλε το θύμα, δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, τον πλησίασαν, και ένα εξ αυτών τον χτύπησε στο πρόσωπο.
Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από διερχόμενη γυναίκα, η οποία βοήθησε το θύμα και τον πήγε στο σχολείο. Συνοδευόμενος από τον κηδεμόνα του, απευθύνθηκε στη συνέχεια στην αστυνομία, όπου κατήγγειλε το συμβάν.
Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη το ένα από τα δύο εμπλεκόμενα άτομα (15χρονος), ενώ το δεύτερο ταυτοποιήθηκε- πρόκειται για έναν 16χρονο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η επίθεση φαίνεται να έγινε για ένα κορίτσι.
Απαγορεύει το κρέας αλόγου η Ιταλία - Πρόστιμο 100.000 ευρώ προβλέπεται για τους παραβάτες
23:58
Παναθηναϊκός - Βικτόρια Πλζεν 2-2: «Ζωντανός» στην πρόκριση με σούπερ Τετέι
23:53
Απούσα η Λευκορωσία από τη συνεδρίαση του «Συμβουλίου Ειρήνης» - Δεν έδωσαν βίζα οι Αμερικανοί
23:50
Το χωριό στην βρετανική Κορνουάλη όπου βρέχει συνεχώς από τις 30 Δεκεμβρίου - Το ρεκόρ που κρατά
23:41