Λάρισα: Ποινές με αναστολή για τον θάνατο φοιτητή που καταπλακώθηκε από τοίχο - Οργή του πατέρα
Ο τοίχος που κατέρρευσε και στοίχισε τη ζωή στον 22χρονο
EUROKINISSIΠοινές φυλάκισης δύο ετών και δύο μηνών στον ιδιοκτήτη του ακινήτου και 20 μηνών στην πρώην προϊσταμένη της Πολεοδομίας άσκησε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, στην υπόθεση του 22χρονου φοιτητή που έχασε τη ζωή του τον Φεβρουάριο του 2022, όταν τον καταπλάκωσε τμήμα εγκαταλελειμμένου κτηρίου.
Να σημειωθεί όμως, ότι, πρόκειται για ποινές με τριετή αναστολή. Η ανακοίνωση των ποινών προκάλεσε την οργή των γονέων του νεαρού μέσα στη δικαστική αίθουσα, οι οποίοι κατήγγειλαν πως η Πολιτεία δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.
«Μόνος απέναντι σε ένα σύστημα που δεν πονάει για τα παιδιά που χάνονται»
Ο πατέρας του σε βίντεο που δημοσιοποίησε κάνει λόγο για «ποινές χάδι».
«Σήμερα ντράπηκε και η ντροπή. Η τελευταία πράξη στο θέατρο του παραλόγου που λέγεται δικαιοσύνη ολοκληρώθηκε – και η αδικία θριάμβευσε», έγραψε, περιγράφοντας πως ένιωσε «μόνος απέναντι σε ένα σύστημα που δεν πονάει για τα παιδιά που χάνονται» δήλωσε.
«Η Πολιτεία θεώρησε πως αρκούν ποινές-χάδι, που δεν αντανακλούν το μέγεθος της αδιαφορίας που στοίχισε» τη ζωή του 22χρονου, τόνισε ο ίδιος, σύμφωνα με το onlarissa.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λάρισα: Στο σκαμνί δύο άτομα για τον θάνατο 22χρονου φοιτητή - Τον πλάκωσε κολώνα
Επίδομα θέρμανσης 2025: Πότε θα πληρωθεί η προκαταβολή στους δικαιούχους
01:00
ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα για την επιχειρηματικότητα ανέργων 18-29 ετών - Ποιοι είναι δικαιούχοι
00:30
Έληξε η προθεσμία για το Δώρο Χριστουγέννων - Τι ισχύει εάν δεν καταβλήθηκε στους εργαζόμενους
23:58
Ουκρανία: Επτά νεκροί από ρωσική πυραυλική επίθεση στην Οδησσό
23:50