Δήμος Αθηναίων: 14 νέες προσωρινές σφραγίσεις καταστημάτων για παράνομα τραπεζοκαθίσματα
Σε νέες προσωρινές σφραγίσεις καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) προχωρά ο Δήμος Αθηναίων. Κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας εντείνουν καθημερινά τους ελέγχους για παράνομα τραπεζοκαθίσματα, υλοποιώντας τη δέσμευση του Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, για διασφάλιση της λειτουργίας του δημοσίου χώρου και προστασία της προσβασιμότητας.
Συγκεκριμένα, από 28 Νοεμβρίου έως 7 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν 14 σφραγίσεις καταστημάτων (Κ.Υ.Ε), λόγω υπέρβασης της χρήσης κοινόχρηστου χώρου ή και χρήσης κοινόχρηστου χώρου άνευ αδείας.
Από αυτά, δύο βρίσκονται στην 1η Δημοτική Κοινότητα, πέντε στη 2η Δημοτική Κοινότητα, τρία στην 3η Δημοτική Κοινότητα, τρία στην 4η Δημοτική Κοινότητα κι ένα στην 7η Δημοτική Κοινότητα.
Αναλυτικά:
- 4 καταστήματα θα σφραγιστούν για 10 ημέρες
- 1 κατάστημα θα σφραγιστεί για 8 ημέρες
- 1 κατάστημα θα σφραγιστεί για 7 ημέρες
- 2 καταστήματα θα σφραγιστούν για 6 ημέρες
- 2 καταστήματα θα σφραγιστούν για 5 ημέρες
- 1 κατάστημα θα σφραγιστεί για 4 ημέρες
- 2 καταστήματα θα σφραγιστούν για 3 ημέρες
- 1 κατάστημα θα σφραγιστεί για 1 ημέρα
Ο Δήμος Αθηναίων επιβάλλει αυστηρότερες κυρώσεις και πρόστιμα, εφαρμόζοντας τη νέα κανονιστική απόφαση για την κατάληψη και την αξιοποίηση δημοσίων χώρων από καταστήματα κι επιχειρήσεις.
«Παράθυρο» Μαρινάκη για φοροελαφρύνσεις στη ΔΕΘ για τη μεσαία τάξη και τις επιχειρήσεις
17:53
Αίγινα: Συνελήφθη 16χρονη που απείλησε με σουγιά συμμαθητές της σε στάση λεωφορείου
17:48
Ινδονησία: Το ΥΠΕΞ καταδίκασε ισραηλινή επίθεση που προκάλεσε τον θάνατο και άλλου κυανόκρανου
17:41
Το Πανεπιστήμιο του Sunderland φέρνει το μέλλον της εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη
17:38