Χανιά: Γιος επιτέθηκε στον πατέρα του με 50 μαχαιριές επειδή… τον είδε στο καφενείο
Χειροπέδες σε συλληφθέντα
Pexels (φωτογραφία αρχείου)Σε φυλάκιση 7 ετών και 4 μηνών για την επίθεση με μαχαιριές στον πατέρα του καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης στα Χανιά έναν 28χρονο από το Ροδάκινο Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr, το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία από απόπειρα ανθρωποκτονιας σε απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, αποδεχόμενο την ανάλογη εισαγγελική πρόταση, καθώς εκτίμησε πως ο κατηγορούμενος δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον πατέρα του, κάτι που και ο ίδιος είχε υποστηρίξει νωρίτερα στην απολογία του.
Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στις 4 Σεπτεμβρίου του 2023, με αφορμή την επίσκεψη του παθόντα στο καφενείο όπου σύχναζε ο γιός και ενώ οι μεταξύ τους σχέσεις ήταν ήδη ιδιαιτερα τραυματισμένες και ο γιος του είχε απαγορεύσει να εμφανίζεται στο συγκεκριμένο καφενείο.
Το μήνυμα της Lady Gaga κατά της ICE από το Τόκιο - Συναισθηματικά φορτισμένη η παρέμβαση της
09:49
Έφηβος εντοπίστηκε νεκρός σε ορεινή περιοχή της Αυστραλίας - Είχε πάει για πεζοπορία και χάθηκε
09:42
ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: Βιολάντα: Υπό έλεγχο οικοδομικές άδειες και πυρασφάλεια - Το προπάνιο, το υπόγειο και οι αισθητήρες αερίων
09:39
Βιολάντα:Η συγκινητική ανάρτηση Παπαστεργίου για την τραγωδία - Ως μηχανικός είχε εργαστεί το 2007 στην πρώτη εγκατάσταση
09:32