Προκλητική δήλωση του προέδρου του ΟΑΕΕ: Όποιος δεν μπορεί να πάει στη Βουλγαρία
Να κλείσουν τα μπλοκάκια τους και να ιδρύσουν εταιρία στην Βουλγαρία προέτρεψε τους ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ, ο πρόεδρος του Οργανισμού Δημήτρης Τσακίρης.
Το περιστατικό έγινε στη Φλώρινα όπου και βρέθηκε ο κ. Τσακίρης σε ενημερωτικές συναντήσεις για τις επερχόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό. Ο πρόεδρος του ΟΑΕΕ απαντώντας σε παράπονα ασφαλισμένων ότι από την 1 Ιανουαρίου θα αδυνατούν να ανταποκριθούν καθώς θα πρέπει να καταβάλλουν το 80% σε εισφορές, σημείωσε ότι όποιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί «ας πάρει την οικογένειά του και ας πάει στη Βουλγαρία».
Από την πλευρά του ο κ. Τσακίρης υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν και ότι απλώς ήθελε να καταδείξει τη «ζωηράδα και την ευρηματικότητα των Ελλήνων δεν θα πρέπει να εξαντλείται σε τρόπους εισφοροδιαφυγής και φοροδιαφυγής αλλά προς όφελος της ανάπτυξης της εγχώριας οικονομίας.
Ο ρωσικός στρατός προελαύνει στην πόλη Σιβέρσκ - Οπισθοχώρησαν τα ουκρανικά στρατεύματα
19:09
Υπουργικό: Οι εξήντα σημαντικότερες μεταρρυθμίσεις - Τα έργα και οι επενδύσεις εντός 2026
19:01
Δήμος Αθηναίων: Αναβολή της «Νύχτας των Ευχών» λόγω καιρικών συνθηκών
18:50
Αγρότες: Κομβόι με τρακτέρ στην πόλη της Καλαμάτας - Κλειστός ο κόμβος Θουρίας
18:43