Αργυρούπολη: Επιχειρηματίας συνελήφθη για υπέρβαση ορίου ταχύτητας κατά 146 χλμ.- Έτρεχε με 216 χλμ.
Επιχειρηματίας συνελήφθη στην Αργυρούπολη το βράδυ της Παρασκευής (29/11), καθώς έτρεχε με το αυτοκίνητο του, με 216 χιλιόμετρα την ώρα στην Βουλιαγμένης.
Πρόκειται για 56χρονο γνωστό επιχειρηματία, ιδιοκτήτη αλυσίδας φούρνων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 56χρονος επιχειρηματίας πιάστηκε να οδηγεί το πολυτελές αυτοκίνητό του στην περιοχή της Αργυρούπολης, επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του «Συγκρότησης Εξυπηρέτησης Προσωπικού Αεροπορίας» και να κινείται με ταχύτητα 216 χιλιόμετρα την ώρα, αντί του επιτρεπόμενου ορίου των 70 χλμ την ώρα.
Ο οδηγός του πολυτελούς οχήματος υπερέβη το όριο ταχύτητας κατά 146 χιλιόμετρα.
Ο οδηγός προσήχθη στην έδρα του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, όπου και ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου.
ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ: Ποια οφέλη επιφυλάσσει το νέο σύστημα - Τα νέα ψηφιακά εργαλεία
03:00
Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ: Ποια η προθεσμία υποβολής
02:00
«Τέλος χρόνου» για τις χειμερινές εκπτώσεις - Tι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
01:00
ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 27 Φεβρουαρίου
00:30