Καρδίτσα: Ένταση και στον Ε65 - Αγρότες «έσπασαν» το μπλόκο της αστυνομίας
Από τον μπλόκο των αγροτών στην Καρδίτσα
ΑΠΕ -ΜΠΕΈνταση επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής (30/11) μεταξύ αγροτών της Καρδίτσας και ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων όταν οι πρώτοι με εκατοντάδες τρακτέρ, προσπάθησαν να ανέβουν πάνω στον αυτοκινητόδρομο Ε65, στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων που αποφασίστηκαν.
Τελικά οι αγρότες κατάφεραν και ανέβηκαν στον αυτοκινητόδρομο με εκατοντάδες τρακτέρ, σπάζοντας τον αστυνομικό κλοιό.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κώστας Τζέλλας θεωρεί υπεύθυνη την κυβέρνηση για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, τονίζοντας πως οργανωμένα δίνουμε αγώνα επιβίωσης ενάντια όχι μόνο στην απληρωσιά αλλά και ενάντια στο τεράστιο κόστος παραγωγής, τις χαμηλές τιμές που αγοράζουν τα προϊόντα μας οι εμποροβιομήχανοι, τις ανύπαρκτες υποδομές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκτροπές κυκλοφορίας λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών στη Λάρισα - Οι εναλλακτικές διαδρομές
Ένταση με χημικά στα αγροτικά μπλόκα σε Νίκαια και Πλατύκαμπο - Τρεις τραυματίες και δύο συλλήψεις
Το «Ανάκτορο υπερβολής»: Το σπίτι που όρισε τον πλούτο της χρυσής εποχής στις ΗΠΑ
09:41
Τριάστεροι σεφ, βραβευμένα μπαρ, longevity και διεθνείς διακρίσεις ανοίγουν τη σεζόν στη Μεσσηνία
09:30
Λήμνος: Ζημιές σε υποδομές και οδικό δίκτυο - Σε ποιες περιοχές καταγράφονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
09:29
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ: ΟΠΕΚΕΠΕ: «Καυτή» εβδομάδα στη Βουλή, στον Κακλαμάνη το τελικό πόρισμα - Η κόντρα για παράταση και το ραντεβού στην Ολομέλεια
09:25