Αυτοκίνητο έπεσε σε τρακτέρ στην Εθνική Οδό Μαλγάρων
Μπλόκο αγροτών και κτηνοτρόφων στα Μάλγαρα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ EUROKINISSIΈνταση επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας (1/12) στα διόδια των Μαλγάρων στη Θεσσαλονίκη, τα οποία αποκλείστηκαν από τα μπλόκα των αγροτών, όταν ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε σε τρακτέρ.
Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τον αποκλεισμό της ΠΑΘΕ, που είχε ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό ορισμένων οδηγών μέσα στο μπλόκο, ενώ παράλληλα στο σημείο διεκόπη η κυκλοφορία.
Μετά την συννενόηση αγροτών και οδηγών αποφασίστηκε να επιτραπεί η διέλευση στα εγκλωβισμένα οχήματα.
Τη στιγμή της αποχώρησης των οχημάτων ο οδηγός ενός αυτοκινήτου προσέκρουσε στον θεριστή ενός τρακτέρ. Τότε, σύμφωνα με το thestival, ο οδηγός βγήκε από το ΙΧ οργισμένος και διαπληκτίστηκε με τους αγρότες. Σύμφωνα με τον ίδιο, προσπαθούσε να κατευθυνθεί στο νοσοκομείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι αγρότες έκλεισαν και την εθνική οδό στα Μάλγαρα - Πού αλλού υπάρχουν μπλόκα
«Θα γεμίσουμε τη χώρα με τρακτέρ»: Ένταση στα δικαστήρια της Λάρισας για τις συλλήψεις αγροτών
Νεκρός 17χρονος στο Λουτράκι - Έφερε τραύματα από μαχαίρι
09:54
Alpha Bank: Αύξηση 44% στα κέρδη το 2025 - Στα 2,2 δισ. ευρώ τα έσοδα
09:51
Η τρελή πορεία φορτηγού στη Λεωφόρο Θηβών: Σμπαράλια τα οχήματα που παρέσυρε - Δείτε φωτογραφίες
09:48
Χειροπέδες σε πατέρα μαθητή Δημοτικού στη Θεσσαλονίκη - Φώναζε και απειλούσε τον διευθυντή
09:48