Περιστέρι: 15 ανήλικοι έπιναν αλκοόλ σε νυχτερινό κέντρο παρά την απαγόρευση – Συνελήφθη ο υπεύθυνος
Στη σύλληψη ενός υπευθύνου νυχτερινού κέντρου στο Περιστέρι, στο οποίο εντοπίστηκαν 15 ανήλικοι να καταναλώνουν αλκοόλ παρά την απαγόρευση, προχώρησαν άνδρες της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής το βράδυ του Σαββάτου (29/11).
Η παραπάνω σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικής επιχείρησης για τον έλεγχο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, της Ο.Π.Κ.Ε., της Δ.Α.Ο.Ε., αστυνομικός σκύλος και υπάλληλος του Γενικού Χημείου του Κράτους.
Το κλιμάκιο προχώρησε σε ελέγχους, δείγματα των οποίων στάλθηκαν στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή εξέταση.
Ο δράστης οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής (30/11) ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
SPONSORED
Δείτε τα εξεταστικά κέντρα των ειδικών μαθημάτων για τις Πανελλήνιες 2026
02:00
ΔΥΠΑ: Δείτε τους προσωρινούς πίνακες για τον κοινωνικό τουρισμό συνταξιούχων
01:00
Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για το νέο «Ανακαινίζω» - Οι δύο φάσεις του προγράμματος
00:30
Σκέψεις στις ΗΠΑ για ακύρωση αποστολής πυραύλων Tomahawk στη Γερμανία λόγω Ρωσίας
23:59