Νέος αποκλεισμός του τελωνείου των Ευζώνων από αγρότες και κτηνοτρόφους
Σε νέο αποκλεισμό του τελωνείου των Ευζώνων στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βόρεια Μακεδονία, προχώρησαντο απόγευμα της Τρίτης (2/12) αγρότες και κτηνοτρόφοι από τον δήμο Παιονίας και άλλες περιοχές.
Οι αγρότες απέκλεισαν και τα δύο ρεύματα γύρω στις 6.30 το απόγευμα και ο σχεδιασμός τους είναι ο αποκλεισμός να ολοκληρωθεί στις 12 τα μεσάνυχτα.
Υπενθυμίζεται ότι από τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (2/12) οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του δήμου Παιονίας και της ευρύτερης περιοχής των Ευζώνων προχώρησαν σε πλήρη αποκλεισμό του τελεωνείου μέχρι τις 5 το απόγευμα.
Σε αποκλεισμό και του ρεύματος προς Θεσσαλονίκη, της εθνικής οδού, στο ύψος των διοδίων των Μαλγάρων προχώρησαν αγρότες γύρω στις 6.30 το απόγευμα της Τρίτης 2 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με εκπροσώπους της συντονιστικής επιτροπής και όπως μεταδίδει το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 8.30.
Τέλος νέο ραντεβού στον Κόμβο Κιάτου της Ολυμπίας Οδού δίνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Κορινθίας.
Η διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί με τους παραγωγούς να συγκεντρώνονται στην περιοχή Πετμεζά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μαρινάκης: «Ναι» σε διάλογο με τους αγρότες, αλλά όχι μπλοκάρισμα
Στον κόμβο του Κιάτου την Τετάρτη οι παραγωγοί της Κορινθίας
Αγγλία - Αργεντινή 1-2: Στον τελικό του Μουντιάλ η Αλμπισελέστε
00:03
Βανς: Το Ισραήλ χάνει τη μάχη της κοινής γνώμης στις ΗΠΑ
23:59
Θεσσαλονίκη: 37χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικούς και προκάλεσε φθορές σε δύο περιπολικά με γκασμά
23:54
Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 4.829 οι νεκροί, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό
23:51