ΕΛΛΑΔΑ

Δώρο ζωής στους οικονομικά ασθενείς από την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας και τον Αρχιεπίσκοπο

Δώρο ζωής στους οικονομικά ασθενείς από την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας και τον Αρχιεπίσκοπο
Eurokinissi/Χρήστος Μπόνης

Δώρο ζωής στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη είναι το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε για άλλη μια φορά η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Την ανανέωση του συμφώνου συνεργασίας υπέγραψαν την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο πρόεδρος της ΠΕΦ κ. Θεόδωρος Τρύφων και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου.

Ο κ. Τρύφων από την πλευρά του τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας συνδράμει τις ευπαθείς ομάδες, μέσω της συνεργασίας που έχει αναπτύξει με την Εκκλησία, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας.

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας από την πλευρά του ευχαρίστησε την ΠΕΦ που στέκεται γενναιόδωρα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που χρειάζονται φάρμακα και ευχήθηκε να εξομαλυνθεί σύντομα η κατάσταση στη χώρα μας.

Η ΠΕΦ στηρίζει τα κοινωνικά φαρμακεία της ΙΑΑ

Σημειώνεται ότι μέσω του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, λειτουργούν στην Αθήνα δύο κοινωνικά φαρμακεία τη λειτουργία των οποίων υποστηρίζει η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας. Το πρώτο βρίσκεται στην οδό Απόλλωνος 36 στην Αθήνα και το δεύτερο στο Χαλάνδρι στην οδό Στρ.Παπάγου 7 & Αριστοφάνους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ